Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 156.1.6 проблем със скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа 156.1.6 проблем със скоростите

здравейте колеги
    преди 4 дена ми направи беля колата една сутрин отивам паля и ужас скоростите не влизат като позагря малко влезна с мн зор 1ва и после в движение и другите но до като не покара 50на км не се оправи на пълно
    от тогава е така
    ако колата не е запалена нямам грижи влизат много лесно казанчето на спирачната течност е пълна до горе
    в деня когато заваля снега преди 5 дена да кажем нямаше проблеми същия ден влизах в песпи и предницата на няколко пъти остава във въздуха на загрят двигател и някак си го свързвам с това но не съм сигурен какви ги говоря моля помагайте

Аз си мисля за съединителя(не отлепя както трябва ),аз имах проблем с първата скорост и минах с обезвъздушаване. Успех и весели празници!
    Alfa 156 1.9 JTD 105 коня и един коч

Comment

Смени си горната помпа на съединителя /на педала/.Може и само ремонтен комплект гумички- около 6лв.всичките 3 гумички и предпазно мяхче.След това едно хубаво обезвъздушаване и край .Преди всичко,погледни под педала за съединителя за съмнителни петна от теч на спирачна течност и под стелката. Ако има - със сигурност и веднага смени спирачната помпа.
      Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от veli4kov77 Покажи съобщение
        здравейте колеги
        преди 4 дена ми направи беля колата една сутрин отивам паля и ужас скоростите не влизат като позагря малко влезна с мн зор 1ва и после в движение и другите но до като не покара 50на км не се оправи на пълно
        от тогава е така
        ако колата не е запалена нямам грижи влизат много лесно казанчето на спирачната течност е пълна до горе
        в деня когато заваля снега преди 5 дена да кажем нямаше проблеми същия ден влизах в песпи и предницата на няколко пъти остава във въздуха на загрят двигател и някак си го свързвам с това но не съм сигурен какви ги говоря моля помагайте
        Педала на съединителя има ли "мъртъв ход" и както преди ли ти отделя съединителя като отпускаш педала?
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

да горе долу до средата има празен ход след това става твърд педала но не е достатъчен ми се струва за да отдели съединителя от какво мислиш че е

Comment

оставих я на майстор каза горна помпа поръча я 70 лева стискам палци да е от това ще пиша като стане

Comment

Първоначално публикувано от veli4kov77 Покажи съобщение
              да горе долу до средата има празен ход след това става твърд педала но не е достатъчен ми се струва за да отдели съединителя от какво мислиш че е
              Щом има толкова дълъг свободен ход, значи съединителят ти не отделя докрай. Почти сигурно проблемът е в помпата.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Както казах на колегата или някое от помпите или притисквател феродов диск нещо от тях е да гледа и да сверява, но и аз мисля ,че ще излезе помпа. Казах ти да пробваш автмобила да го натиснеш и да видиш дали ще боксува съединителя.
                Алфа Ромео 156 1.6 (120 hp) Старата генерация

Comment

довчера съединителя отделяше но тази сутрин вече при натиснат съединител колата тръгна като запалих на скорост тоест вече нямам такъв

Comment

горна помпа 74лв спирачна течност 6 труд 40 общо 120 и съм ок благодаря на всички които се отзоваха

Comment

Working...
                    X